Enligt uppgifter till SportExpressen har Israelsson träffat den holländska klubben PEC Zwolle. Foto: Patrik C Ã Sterberg / STELLA PICTURESEnligt uppgifter till SportExpressen har Israelsson träffat den holländska klubben PEC Zwolle. Foto: Patrik C Ã Sterberg / STELLA PICTURES
Enligt uppgifter till SportExpressen har Israelsson träffat den holländska klubben PEC Zwolle. Foto: Patrik C Ã Sterberg / STELLA PICTURES
Erik Israelsson. Foto: Claudio Bresciani/Tt / TT NYHETSBYRÅNErik Israelsson. Foto: Claudio Bresciani/Tt / TT NYHETSBYRÅN
Erik Israelsson. Foto: Claudio Bresciani/Tt / TT NYHETSBYRÅN

Här är klubben som Israelsson har träffat

Publicerad

Erik Israelsson har fått ledigt från Hammarby för att träffa en utländsk klubb som visat intresse.

Enligt uppgifter till SportExpressen är det holländska klubben PEC Zwolle som Israelsson varit och träffat.

Erik Israelsson kan vara på väg att lämna Hammarby för en flytt utomlands. Mittfältaren fanns inte på plats under tisdagens träning på Årsta IP och sportchefen Mats Jingblad har bekräftat för Fotbollskanalen att klubben fått en förfrågan för spelaren.

– Han har faktiskt fått en förfrågan från en utländsk klubb och han fick tillstånd att åka och titta på den förfrågan under dagen. Han kommer tillbaka i kväll eller i morgon och sedan får vi ta det därifrån, säger Jingblad till Fotbollskanalen.

Besökt holländsk klubb

Enligt uppgifter till SportExpressen har Erik Israelsson varit och träffat en holländska klubben PEC Zwolle - för närvarande hemmahörande i den holländska högstaligan Eredivisie.

Zwolle ligger just nu på en 16:e plats i Eredivisie två poäng upp till Excelsior som ligger ovanför nedflyttningsstrecket.

 

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Mats Jingblad för en kommentar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag