Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Erbjöd mig 200 miljoner för att göra henne gravid”

Se senaste avsnittet av Sportklubben
Foto: DAMIAN DOVARGANES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAMIAN DOVARGANES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Dennis Rodman dejtade Madonna under 90-talet.

Nu, drygt 25 år senare, kommer han med ett märkligt utspel om relationen med popikonen.

– Hon erbjöd mig 20 miljoner dollar för att göra henne gravid, säger Rodman i programmet The Breakfast Club.

Dennis Rodman är en av baskethistoriens största profiler och vann fem NBA-titlar under sin aktiva karriär.

Två med Detroit Pistons, tre med Chicago Bulls.

Han är därmed ensam i historien om att vinna fem titlar med två olika lag. Efter den aktiva karriären har det mesta dock kretsat kring helt andra saker än basket.

De senaste åren har Rodman utvecklat en relation med den annars så slutna staten Nordkorea och han har en minst sagt omskriven vänskap med landets ledare Kim Jong-un.

Foto: NG HAN GUAN / AP

Nu har Dennis Rodman gästat det amerikanska programmet The Breakfast Club, där han avslöjar nya detaljer kring en av 90-talets stora snackisar: Hans romans med Madonna.

Rodmans utspel: Madonna ville betala mig

Rodman dejtade popikonen 1993 och i programmet kommer nu Rodman med ett påstående som skapar rubriker världen över.

Enligt Rodman ska Madonna under den tiden ha erbjudit honom en rejäl summa pengar för att göra henne gravid. Han ska ha befunnit sig i Las Vegas och precis innan han steg på sin privatjet ska han ha fått ett samtal från Madonna.

– Hon sa att hon hade ägglossning och om jag gjorde henne gravid skulle jag få 20 miljoner dollar (i dag knappt 200 miljoner kronor). Detta förutsatt att hon sen skulle föda barnet, säger han.

Den nu 58 år gamle basketprofilen spekulerade också att ett av Madonnas barn kan kan kommit till med efter en liknande överenskommelse. Madonna är för närvarande ute på turné med sitt nya album Madame X och har inte kommenterat Rodmans märkliga utspel.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.