Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En av världens starkaste män gifte sig i hemlighet

Rob Kearney och Joey Alexio. Foto: INSTAGRAM

Rob Kearney hade en smått fantastisk helg.

Först vann han en av världens mest prestigefyllda strongman-tävlingar – sedan gifte han sig med sin pojkvän. 

När Rob Kearney kom ut för fem år sedan var han redan klassad som en av världens starkaste män efter flera segrar i olika internationella strongman-tävlingar. Reaktionerna lät inte vänta på sig – men de allra flesta var av det positiva slaget. 

– Jag känner inte att homofobi är ett problem i strongman-kretsen. Vi är en stor familj, det är en av få sporter där du kan tävla mot någon och samtidigt heja på honom. Jag har blivit kontaktad av flera konkurrenter och de har alla stöttat mig, sa Kearney till Huffington Post då.  

Kearney tog nyligen hem första pris i bodybuildingikonen Arnold Schwarzeneggers tävling Arnold Pro Strongman. Bara dagar senare gifte han sig med pojkvännen Joey Alexio. 

Hemliga bröllopet

Han avslöjade nyheten via sitt Instagram-konto.

”Vi har gjort en grej. Vi har inte sagt det till många, men i 17 mars gifte sig jag och Joey. Att få kalla den här mannen min make är en dröm som blir förverkligad och han kommer alltid att vara min själsfrände. Jag är så spänd på att få inleda den här resan som äktenskapet innebär och mitt hjärta har aldrig varit så proppfullt av kärlek”, skriver Kearney. 

https://www.instagram.com/p/BvHCAaLgKHk/?utm_source=ig_embed

Bröllopet hade dock minst en gäst – en väldigt känd sådan. Arnold Schwarzenegger, mannen bakom Arnold Pro, såg till att finnas där för sin segrare.

Arnold var där

”Jag tror att det här aldrig har hänt förut: att någon vunnit min tävling och gift sig samma helg. Grattis, grabbar. Jag känner mig hedrad som fick fira det här med er”, skriver Schwarzenegger på Twitter.

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1107376507893145600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1107376507893145600&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.outsports.com%2F2019%2F3%2F18%2F18270002%2Fopenly-gay-pro-strongman-rob-kearney-marries-boyfriend

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.