Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elin Nordegrens baby-lycka med nya kärleken

Elin Nordegren har sedan tidigare två barn med Tiger Woods.
Elin Nordegren. Foto: ANGELA PHAM / REX/IBL
Jordan Cameron har tidigare spelat i NFL. Foto: WILFREDO LEE / AP TT NYHETSBYRÅN
Elin Nordegren var tidigare gift med Tiger Woods. Foto: IBL/DPA

Här är Elin Nordegrens nya familjelycka. 

Radar Online skriver att svenskan fått sitt första barn tillsammans med nya kärleken Jordan Cameron. 

Nordegren har sedan tidigare två barn tillsammans med golfstjärnan Tiger Woods.

Det var i somras som flera amerikanska medier meddelade att Elin Nordegren, 39, väntade barn tillsammans med den förre NFL-spelaren Jordan Cameron, 30. 

Paret bor tillsammans i Nordegrens villa i Palm Beach, Florida. New York Post uppgav att Cameron har en tioårig son sedan tidigare, och att han avslutade sin NFL-karriär för tre år sedan för att ägna mer tid åt sin son. Samtidigt ska Elin Nordegren ha gett upp modellkarriären, för att i stället sadla om till licensierad kurator. 

Elin Nordegrens mamma Barbro Holmberg bekräftade dotterns graviditet för Svensk Dam.

– Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, sa hon då. 

Nordegren visar upp barnet

Nu har barnet kommit till världen. Amerikanska Radar Online delar på Instagram med sig av en bild där Nordegren och Cameron visar upp det nyfödda barnet på sonen Charlies fotbollsträning. Nordegren fick Charlie under äktenskapet med golfstjärnan Tiger Woods, och paret har även dottern Sam tillsammans. 

Woods och Nordegren gifte sig 2004, men äktenskapet tog slut 2010 efter en uppmärksammad otrohetsskandal.

Nordegren beräknas ha fått runt 100 miljoner dollar efter skilsmässan. Enligt Forbes ska Nordegren ha köpt ett lyxhus i Florida där hon och barnen har bott de senaste åren. 

Woods och Nordegren om relationen

Både Nordegren och Woods har berättat att relationen i dag är god, och att de vill hålla en tät kontakt för barnens skull. 

– Jag borde ha varit mer öppen och ärlig mot min exfru. Det förhållande jag har med henne nu är fantastiskt. Hon är en av mina bästa vänner. Vi kan ringa varandra när som helst och vi pratar hela tiden. Vi vet båda att det viktigaste i våra liv är barnen. Jag önskar att jag hade vetat det då, har Woods sagt till Time. 

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Elin till People 2014.

https://www.instagram.com/p/B3zkKNynA65/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.