Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Elin Nordegren gravid: ”Hon är superlycklig”

Paret väntas få sitt första barn i oktober.
Elin Nordegren. Foto: MEGA/IBL
Elin Nordegren. Foto: MEGA/IBL
Elin Nordegren. Foto: MEGA/IBL

Här är bilderna som visar Elin Nordegrens familjelycka.  

Tillsammans med den tidigare NFL-stjärnan Jordan Cameron är hon gravid - och barnet väntas komma i höst. 

Nordegren har sedan tidigare två barn med Tiger Woods.

Flera internationella medier har i veckan rapporterat att Elin Nordegren väntar barn med den förre NFL-stjärnan Jordan Cameron, 30. 

Brittiska Daily Mail skriver att paret bor tillsammans i Nordegrens villa i Palm Beach, och hänvisar till offentliga adressuppgifter i Florida. De skriver även att Elin Nordegren nyligen blivit licensierad kurator i Florida, och att hon där startat det egna företaget EN Therapy.

Enligt amerikanska New York Post väntar paret sitt första barn i oktober. Tidningen uppger att Cameron har en tioårig son sedan tidigare, och att han avslutade sin NFL-karriär för tre år sedan för att ägna mer tid åt sin son – och för att undvika att bli allvarligt skadad och även därmed riskera sonens uppfostran. 

Nu bekräftar Elin Nordegrens mamma Barbro Holmberg, 67, uppgifterna om sin dotters graviditet.

– Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, säger hon till Svensk Dam. 

– Jag tror barnet kommer i slutet av oktober, men jag är inte riktigt säker. 

Elin Nordegren. Foto: MEGA/IBL

Träffade Woods genom Parnevik

Elin Nordegren träffade golfstjärnan Tiger Woods 2001, när hon jobbade som barnflicka åt Jesper och Mia Parnevik. Paret gifte sig 2004, och har två barn, Sam och Charlie, tillsammans. 

Äktenskapet tog slut 2010 efter en uppmärksammad otrohetsskandal.

Nordegren beräknas ha fått runt 100 miljoner dollar (nära en miljard kronor enligt dagens dollarkurs) och för en del av pengarna köpte hon enligt Forbes ett lyxhus i Florida där hon och barnen har bott de senaste åren. 

2018 rapporterade Wall Street Journal att Nordegren sålt huset, för att börja skala ned och dra sig tillbaka från offentligheten. Sedan en tid tillbaka har 39-åringen slutat ta modelljobb. 

Fyra år efter skilsmässan från Tiger Woods tog Elin Nordegren examen i psykologi vid Rollins College utanför Orlando. Svenskan utsågs enligt universitets hemsida till klassens bästa elev och i sitt avslutningstal valde hon att berätta om den tuffa tiden som ensamstående mamma efter skilsmässan. 

– När jag klev in på studentmottagningen hösten 2005 var jag 25 år gammal, hade precis flyttat till USA, var gift och hade inga barn. I dag, nio år senare är jag en stolt amerikan, har två vackra barn… men är inte längre gift. Vilka hinder jag än ställdes inför på den tiden, så har era berättelser och upplevelser hjälpt mig att få perspektiv på saker, sa hon från scenen.

Elin Nordegren efter sitt tal. Foto: STEPHEN M. DOWELL / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Elin om relationen till Tiger

Både Nordegren och Woods har berättat att deras relation är god efter skilsmässan, och att de värnar om en tät kontakt för barnens skull. 

– Jag borde ha varit mer öppen och ärlig mot min exfru. Det förhållande jag har med henne nu är fantastiskt. Hon är en av mina bästa vänner. Vi kan ringa varandra när som helst och vi pratar hela tiden. Vi vet båda att det viktigaste i våra liv är barnen. Jag önskar att jag hade vetat det då, har Woods sagt till Time. 

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Elin till People 2014.

Tiger Woods upplevde flera tunga år efter skilsmässan från Elin Nordegren. 43-åringen var en bit ifrån sina tidigare succéer på golfbanan, och i maj för två år sedan dömdes han till samhällstjänst efter rattfylla. 

I april tidigare i år vann Woods The Masters – hans första major sedan 2008. 

Elin Nordegren och Tiger Woods 2009. Foto: SCOT TUCKER / AP
Här är tre nyheter att hålla koll på i dag.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.