Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans gåva till Milan: Playstation 5-konsoler

Foto: Niall Carson / STELLA Pictures / PA
Rafael Leão tackar Zlatan på Instagram.
Foto: Instagram
Samu Castillejo.
Foto: Instagram
Mateo Musacchio.
Foto: Instagram
Foto: ROBIN UTRECHT/SHUTTERSTOCK / ROBIN UTRECHT/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

På torsdagen släpptes Playstation 5 och trycket har varit rekordstort.

En som har fått tag på ett stort lass konsoler är ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic – som ger dem till sina lagkamrater i Milan.

”Tack för gåvan”, skriver Rafael Leão till svensken på Instagram. 

Att svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic är en stor gamer är ingen hemlighet. Därför var det självklart att han skulle vara en av de lyckliga som fick tag i nysläppta Playstation 5 som det har varit ett rekordstort intresse för.

Men han nöjde sig inte med en konsol. Ibrahimovic har nämligen införskaffat nog många för att ge bort dem till sina lagkamrater i Milan, som tackar svensken på sociala medier.

”Tack GOAT för gåvan”, skriver Rafael Leão bland annat.

Det framgår inte hur Ibrahimovic har fått tag i Playstation-konsolerna eller huruvida det är ett betalt samarbete med Sony.

Enorma trycket på PS5

När PS5 släpptes på torsdagen i Sverige så var trycket enormt och de tog slut på nolltid, och nu väntas det bli närmast omöjligt att få tag i en till jul.

– Har du inte förhandsbokat tidigt så tror jag inte att du kan få en till jul, berättade Jenny Pedersén på Mediamarkt för SportExpressen.

Inga fler konsoler väntas komma in till de svenska butikerna förrän efter årsskiftet.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.