Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Talangen blir ny Fnaticspelare

Fnatic.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Jackinho vann Yalla! Cup.
Foto: Fragbite/Twitch

Nu kan vi ha fått se det sista av en av Fnatics legendariska spelare.

Enligt DBLTAP så vill laget värva in svenska talangen Jack ”Jackinho” Ström Mattsson, 21.

Under söndagen vann han Yalla Cup med Lekr0, Rez, Plopski och Pita.

Svenska storlaget Fnatic kommer se annorlunda ut under det kommande året enligt uppgifter från DBLTAP. Talangen Jack Ström Mattsson, ”Jackinho”, ska vara i samtal med laget om att bli dess nyaste tillskott.

Det är ännu oklart vems plats han i så fall är tänkt att ta i laget, men spekulationer har redan börjat kring att en av lagets veteraner kommer lämna. Jackinho är huvudsakligen en AWP-spelare och har imponerat stort på den svenska scenen under året. 

Hyllas av förre NiP-tränaren

På söndagskvällen vann han Yalla Cup tillsammans med några av Sveriges största stjärnor – som Rez, Lekr0 och Plopski – i ett mixlag efter en finalseger mot Lilmix. Efter matchen fick han beröm av förre Ninjas in Pyjamas-tränaren Pita som också var en del av laget.

”Jackinho briljerade genom hela turneringen. Se upp för den här snubben under 2021”, skrev han på Twitter.

21-åringen var senast en del av Prima Esport som han lämnade i början av december – och är därmed fri att värvas gratis av ett nytt lag. Nu återstår det att se om han spelar den kommande säsongen i svart och orange.

Fnatic är däremot inte det enda storlaget att göra förändringar. Efter söndagens final i IEM Global Challenge mellan Astralis och Team Liquid så meddelade Russel ”Twistzz” Van Dulken att han lämnar det amerikanska laget Liquid.

Samtidigt indikerade amerikanen att han kommer att stanna i Europa.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

https://twitter.com/pitaCSGO/status/1340748975050285058

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.