Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Olofmeister gör comeback i Faze

Se den stora intervjun med Olofmeister från september 2019
Foto: BILDBYRÅN
Foto: LIQUIPEDIA

I maj tog svenske stjärnan Olof ”Olofmeister” Kajbjer en paus från CS:GO.

Nu är han snart tillbaka i Faze Clan igen, enligt uppgifter till Cybersport.

Han kommer ersätta storstjärnan Niko, som lämnar för G2.

Olofmeister är en av de mest framgångsrika svenskarna någonsin inom Counter-Strike. Efter ett uppehåll på ett halvår, som kom efter att han känt sig utmattad, så är han nu tillbaka enligt polska Cybersport.

– Under den senaste perioden så har jag känt mig allt mer utmattad och har förlorat motivationen som krävs för att göra mig, mina lagkamrater och Faze-varumärket rättvisa, sa Olofmeister i maj.

Han uppges vara tillbaka redan till Blast Premier som inleds under måndagen där hans Faze Clan spelar sin första match på torsdag mot Big.

Enligt uppgifterna så är bosniske stjärnan Nikola ”Niko” Kovač – som ses som en av spelets bästa – i princip klar för en flytt från Faze till G2 Esports. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.