Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Godsent nära att sälja laget

Foto: Twitch
Foto: Twitch

Funplus Phoenix för samtal om att ta över Godsents CS:GO-femma, enligt HLTV.

Men svensklaget slår tillbaka.

– Det stämmer absolut inte, säger vd:n Henrik Denebrandt.

Under gårdagen åkte svenska Godsent ur Dreamhack Open efter en 1–2-förlust mot Sprout. Laget har haft mixade resultat sedan det formerades, och nu kommer uppgifter från HLTV om att kinesiska Funplus Phoenix är nära att värva de fem spelarna.

Funplus Phoenix meddelade tidigare att laget inte kommer delta i säsong två av Flashpoint, trots att laget är en av organisationens grundande medlemmar.

Slår tillbaka

Phoenix inkasserade en stor summa efter segern i förra årets storsuccé för League of Legends-laget, som vann hela Worlds. Till årets mästerskap misslyckades laget däremot med att ens kvalificera sig.

Godsents vd Henrik Denebrandt slår däremot tillbaka mot ryktena.

– Jag vet inte var ryktet kommer ifrån, men det stämmer absolut inte, vi ska till världstoppen, inte bara i CS:GO, och är nöjda med vårt befintliga lag, säger han till SportExpressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.