Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: GeT_RiGhT lämnar NiP – efter sju år i laget

Olofmeisters drömfemma: De är världens bästa CS:GO-spelare
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Nu uppges Ninjas in Pyjamas-legendaren GeT_RiGhT har bänkats.

Den svenske storstjärnan ska därmed inte delta i kommande Dreamhack Masters i Malmö.

Hans ersättare? Simon ”twist” Eliasson. 

Det har under hela sommaren gått rykten kring långvarige Ninjas in Pyjamas-spelaren Christopher ”GeT_RiGhT” Alesunds framtid. Nu bekräftar organisationen att legendaren lämnar.

Han har erbjudits att stanna i en ”nyckelroll” inom organisationen, men spelaren själv har ännu inte tagit ett beslut. GeT_RiGhT vidhåller att han tänker fortsätta sin karriär som spelare.

”Jag har sagt under de senaste tre månaderna att jag inte ens tänker på att pensionera mig, och det tänker jag inte göra heller”, skriver GeT_RiGhT själv på Twitter.

Ersätts av Fnaticprofil?

29-åringen har varit en del av NiP sedan laget gav sig in i CS:GO 2012 och var en av de stora anledningarna till den historiska perioden där laget vann 87 raka kartor samt majorsegern i Köln 2014. 

NiP har under en längre tid saknat en dedikerad AWP-spelare. Enligt sajten Dexertos uppgifter så kommer förre Fnatic-spelaren Simon ”Twist” Eliasson att ersätta GeT_RiGht, och i så fall fylla det tomrummet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.