Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Agüero värvar före detta Mibr-spelaren

Foto: Blast Premier
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Förra veckan meddelade David Beckhams Guild Esports att de ska värva ett CS:GO-lag.

Nu följer Sergio Agüero efter.

Hans Krü Esports närmar sig förre Mibr-spelaren Ignacio ”Meyern” Meyer, enligt Cybersport.

Guild Esports, som delägs av David Beckham, har gett sig in i e-sporten på allvar. Först värvades ett helsvenskt Valorant-lag och förra veckan blev det klart att Duncan ”Thorin” Shields ska värva ett CS:GO-lag åt organisationen.

Nu svarar en annan storstjärna inom fotbollen: Manchester City-spelaren Sergio Agüero.

Hans nystartade Krü Esports har även de inlett processen med att värva ett CS:GO-lag, enligt polska Cybersport. De verkar också ha kommit längre än Guild Esport, då en hel femma redan uppges vara klar.

Värvar Meyern

Det rör sig om framför allt argentinske Ignacio ”Meyern” Meyer, som känns igen från sin tid i brasilianska storlaget Mibr. Med sig får han förre lagkamraten Luca ”Luken” Nadotti.

Laget rundas sedan av med trion Nahuel ”Nhl” Herrera, Maximiliano ”Maxujas” Gonzalez och Gabriel ”1962” Sinopoli, enligt rapporten.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.