Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenske stjärnan med på Forbes prestigelista

Se SportExpressens stora intervju med olofmeister
Foto: LIQUIPEDIA

Svenske CS:GO-stjärnan Olof ”Olofmeister” Kajbjer tar plats på prestigefulla Forbeslistan ”30 under 30”.

Där listas hans namn bland världsstjärnor som Hector Bellerin och Roman Josi.

”Jag är stolt över att vara med”, skriver Olofmeister på Twitter.

Varje år släpper Forbes sin ”30 under 30”-lista över de personer under 30 år som anses vara de mest inflytelserika entreprenörerna i världen. Där finns svenske världsstjärnan Olof ”Olofmeister” Kajbjer, 28, med.

Han är en av tidernas mest framgångsrika spelare i Counter-Strike: Global Offensive och ansågs vara världens bästa spelare under 2015.

När Forbes listar 30 namn från Europa inom sportvärlden så beskrivs Olofmeister som den som vunnit mest av alla i spelet efter att ha tagit sin 25:e karriärseger i Blastpro Series Köpenhamn i fjol. 

Bellerin, Josi och Hegerberg med

”Tog mig in på Forbes 30 under 30, känns som det borde ha varit 2015 men det är coolt att vara med på listan och jag är stolt över att vara med”, skriver han själv på Twitter.

På listan finns också bland andra Arsenalstjärnan Hector Bellerin, Nashville Predators-kaptenen Roman Josi, schackvärldsmästaren Magnus Carlsen och norska fotbollsstjärnan Ada Hegerberg.

Listan inkluderar dessutom fler e-sportstjärnor. Där finns G2-profilerna Marcin ”Jankos” Jankowski (League of Legends) och Niclas ”Pengu” Mouritzen (Rainbow Six Siege) samt Astralis-stjärnan Nicolai ”Dev1ce” Reedtz (CS:GO).

https://twitter.com/olofmeister/status/1240324931113684993

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.