Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenske 18-åringen är bäst i hela Europa

Foto: Twitch
Foto: Twitch
Foto: Twitch

Olle ”Ollelito” Arbin, 18, vinner Fifa 20 Summer Cup Series.

I finalen slog han världens bäste – britten Tom.

– Jag ser det som en stor bedrift för mig att slå honom i finalen, säger Ollelito efter segern.

Svenske Fifa-stjärnan Ollelito har tagit en ny storseger. I europeiska Fifa 20 Summer Cup Series så ställdes han mot Hashtag-spelaren Thomas ”Tom” Leese som han slog med 6–4.

– Han är den bästa Fifa-spelaren i världen så jag ser det som en stor bedrift för mig att slå honom i finalen, säger Ollelito i Twitchsändningen.

Han berättar också att han har arbetat på att stärka sin mentalitet och visade upp ett väldigt aggressivt spel mot britten, som sattes under stor press vilket ledde till avgörande misstag.

Tar hem 136 000

Efter segern så är 18-åringen, som representerar Ninjas in Pyjamas, nu 136 000 kronor rikare. Dessutom så kom svenske Oliver ”OliBoli7” Uttgren, 20, på tredje plats i turneringen.

I sändningen så fick Ollelito frågan om segern över Tom innebär att han nu själv borde anses vara världens bästa Fifa-spelare.

– På en bra dag kan jag slå alla. Men jag ska försöka hålla fötterna på jorden och inte flyga i väg. Men att vinna här känns fantastiskt, säger han.

https://twitter.com/NiPGaming/status/1284954247675752448
Svenskan i lång applåd med Pelé, Beckham och Zidane.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.