Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans jättekontrakt firades med hologram

Zywoo.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Hans ansikte dök upp runtom i Paris.
Foto: Team Vitality
Foto: Team Vitality
Foto: Team Vitality
Foto: Team Vitality

Plötsligt dök världens bästa CS:GO-spelare Zywoos hologram upp vid flera av Paris mest ikoniska platser.

Anledningen är att franske storstjärnan har skrivit på ett nytt jättekontrakt med sitt Team Vitality.

– Jag är väldigt lycklig över att göra det här och att få bära Team Vitality-tröjan i fem år till, säger Zywoo.

Den franske Team Vitality-stjärnan Mathieu ”Zywoo” Herbaut, 20, har haft ännu ett otroligt år och tävlar om titeln som världens bästa CS:GO-spelare. En titel som han vann förra året i HLTV:s stora lista.

Nu meddelar hans lag att han har skrivit på ett nytt jätteavtal med laget som löper i fem år fram till den sista december 2024. Kontraktet skrevs på redan i början av året.

För boende i Paris har Zywoos ansikte dykt upp i form av hologram överallt och mängder av personer har skickat in sina bilder där de upptäckt storstjärnan. Hologrammet syntes på platser och monument som Panthéon, Place du Trocadéro, Triumfbågen och Montmartre. 

– Att vara en del av Team Vitality har alltid passat mig så naturligt. 2020 var ett galet år och jag vet att ha mina lagkamraters stöd var en av huvudanledningarna till att jag lyckades. Jag är väldigt lycklig över att göra det här och att få bära Team Vitality-tröjan i fem år till, säger Zywoo själv i ett pressmeddelande.

Revolutionerade CS:GO

Vitality har också under året tagit revolutionerande steg inom CS:GO genom att bli ett av de första lagen med sex spelare i truppen som byts ut mellan både matcher och kartor. Detta efter att ha värvat jättetalangen Kévin ”Misutaaa” Rabier till laget.

Det har också varit lyckat och Vitality är i dag rankade som världsetta. Beskedet om Zywoos förlängning blir en stor anledning till firande för laget.

– En spelare som Zywoo dyker bara upp en gång per generation och vi kunde inte vara gladare över att ha honom i laget, säger Team Vitalitys vd Fabien ”Neo” Devide.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.