Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smällen för Jerebko – hela laget lämnar

Olofmeisters drömfemma: De är världens bästa CS:GO-spelare
Jonas JerebkoFoto: KEVIN SOUSA / BILDBYRÅN

Jonas Jerebko tappar hela sitt framgångsrika CS:GO-lag.

Samtliga fem spelare lämnar nu Renegades för att bli en del av 100 Thieves.

Beskedet kommer efter succén i senaste majorn.

Det är ett tungt besked för svenske basketstjärnan Jonas Jerebko, som äger e-sportorganisationen Renegades. Hela CS:GO-laget lämnar nu.

Laget, som i den senaste majorn tog sig till semifinal, bestod av AZR, jks, jkaem, Liazz och Gratisfaction. Nu är det klart att hela femman i stället blir en del av storsatsande 100 Thieves, som bekräftat värvningen på Twitter.

De fem spelarna satt på utgående kontrakt och kom inte överens med Renegades om en förlängning, och köptes därför loss av 100T, enligt Dexerto.

Renegades skrev på Twitter att det inte är slutet inom Counter-Strike för organisationen, utan att ett nytt lag förväntas presenteras framöver. Men tweeten togs sedan bort.

”Renegades CS:GO är inte över. Vi har något fantastiskt på gång väldigt snart. Håll ögonen öppna”, gick det att läsa i den nu borttagna tweeten.

https://twitter.com/100Thieves/status/1189985320982335488

100 Thieves nya lag

Aaron 'AZR' Ward (Australien)

Justin 'jks' Savage (Australien)

Joakim 'jkaem' Myrbostad (Norge)

Jay 'Liazz' Tregillgas (Australien)

Sean 'Gratisfaction' Kaiwai (Australien)