Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Shock mästare efter överkörning i finalen

Foto: Twitch/Overwatch League
Foto: Twitch/Overwatch League
Foto: Twitch/Overwatch League

Det blev en sprakande final av Overwatch Leagues andra säsong.

Till slut stod San Francisco Shock som klara mästare.

– Jag är så lycklig, säger Jay ”Sinatraa” Won efter segern.

San Francisco Shock inledde finalen med att köra över Vancouver Titans på Lijiang Tower med 3–0. Titans slog däremot tillbaka när de fick spela den öppna hybridkartan Eichenwalde. 

Men inte ens det räckte till, utan Shock tog en 2–0-ledning. Det utökades sedan till en 3–0-ledning efter en svängig Temple of Anubis-omgång – och det blev alltså matchboll för San Francisco-laget.

Shock inledde därefter som anfallande lag på Watchpoint: Gibraltar och använde sig av en Bastion som Titans aldrig tycktes hitta ett svar på, och tog sig i mål med 1.52 till godo. Minho ”Architect” Park fortsatte med sin Bastion även på försvarssidan.

Vinner Overwatch League 2019

Resultatet? Titans lyckades aldrig ens avsluta kartan.

San Francisco Shock är därmed vinnare av Overwatch League säsong två.

– Det här har varit min dröm ett tag nu. Jag är så lycklig, säger Jay ”Sinatraa” Won i Twitchsändningen efter segern.

Lagkamraten Grant ”Moth” Espe tillägger:

– Tack för allt stöd under säsongen, det har varit ett fantastiskt år för Shock. Jag ser fram emot att spela inför vår hemmapublik nästa säsong.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.