Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så blir den nyaste agenten i Valorant

Foto: Riot Games
Foto: Riot Games

Snart är nästa agent till Valorant här.

SportExpressen E-sport har förhandstestat Yoru och alla hans abilities.

Bland annat kan han bli osynlig och teleportera sig.

Nu får agenter som Jett och Reyna sällskap av ännu en duelist när nya agenten Yoru kommer till Valorant. Under de senaste dagarna har SportExpressen E-sport fått tillgång till den kommande agenten – som för med sig flera nyskapande egenskaper.

Bland annat kan Yoru fejka fotsteg i en rak linje framför sig med abilityn ”Fakeout”. Dessa kan också aktivera portaler och till och med fortsätta gå efter att de gått igenom en portal och gör samma ljud som en agent skulle göra. De stannar först när de når en vägg eller ett väghinder.

Han har också en flash, ”Blindside”, som sticker ut genom att den aktiveras först efter att den har studsat en gång, så spelaren tvingas hitta på olika sätt att valla den för att använda den effektivt. 

Som om inte det var nog så kan Yoru även teleportera sig. Med abilityn som heter ”Gatecrash” kan han skicka i väg en teleporterare i en rak linje framför sig och återaktivera den för att teleportera sig dit. Den går också att placera för att teleportera tillbaka till inom en viss tidsram.

Kan bli osynlig

Den nya agenten har så klart också en ultimate – ”Dimensional Drift”. Den gör honom osynlig under en kortare stund samtidigt som han inte kan påverkas av sina motståndare under tiden.

Kort sammanfattat så blir agenten ett farligt vapen vad gäller att ta sig in på bombsajter med flera verktyg för att ta sig in på kreativa sätt samtidigt som hans ultimate ger honom möjligheten att både skaffa information samt att förflytta sig. De simulerade fotstegen kommer säkerligen också driva många till vansinne som en perfekt distraktion.

Teleporten kan placeras innan man tar dueller för att snabbt backa till en säker plats efter en frag. Hans flash är svår att använda mot bra spelare som ofta hinner se studsen och vända sig om innan den aktiveras, så den gäller att använda på kreativa sätt.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.