Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nip:s glädjebesked: Stora supertalangen förlänger

Se de bästa fragsen från veckan i Veckans Clutch!
Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Plopski klar för tre nya år

Glädjebeskedet för alla Nip-fans.

Supertalangen Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora förlänger sitt kontrakt med tre år.

– Jag är otroligt glad att meddela att jag förlängt mitt kontrakt. Det känns fantastiskt att fortsätta den här resan, säger Plopski i ett pressmeddelande.

Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora kom till Ninjas i Pyjamas så sent som i sommaren 2019. Laget valde då att bänka Dennis ”dennis” Edman och 17-årige Plopski lämnade Ancient för en plats i det då svenska stjärnlaget.

Men mycket har hänt i NiP sen dess. Redan i somras meddelade laget att legendaren Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund skulle lämna och senare under hösten kom beskedet att en till svensk superlegendar tackade för sig – Patrik ”f0rest” Lindberg.

Både GeT_RiGhT och f0rest spelar nu i legendarlinan i Dignitas som har börjat succéartat.

NiP är således i en ganska stor generationsväxling och därför är det glädjande nyheter att Plopski, som gjort stor succé efter bara ett halvår i organisationen, nu föränger sitt kontrakt. 

Plopski: ”Kommer nå min fulla potential”

– Jag är otroligt glad över att jag har förlängt mitt kontrakt med NiP, säger Plopski i ett pressmeddelande.

– Jag har lärt mig otroligt mycket under min tid som ”Ninja” och 2020 vill jag ska vara året då jag tar nästa stora steg och når min fulla potential. Vi har en riktigt bra uppställning just nu och vi har vad som krävs för att bli mästare.

Just nu består NiP av Simon ”twist” Eliasson, Jonas ”Lekr0” Olofsson, Fredrik ”REZ” Sterner, Tim ”nawwk” Jonasson och Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora.

f0rest: ”Så sjukt mäktigt att bli förälder”

Se hela långa intervjun med ”f0rest” - om nya livet och framtiden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.