Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

NiP vill starta lag – i League of Legends

”Det är så vackert, coolt, underbart - sexigt!”
Från en match mellan NiP och Fnatic 2017.

Ninjas in Pyjamas vill starta ett LoL-lag.

Det skriver lagets operativa chef Jonas Gundersen på Twitter – som i samma veva passar på att skicka ut en jobbannons för en tränare. 

– Vi undersöker en öppning, skriver han. 

Tidigare under torsdagen stod det klart att Ninjas in Pyjamas ger sig in i Fifa genom värvningen av Olle ”Ollelito” Arbin. Nu kommer nästa stora nyhet – en League of Legends-tränare sökes till lagets nya satsning. 

– Vi undersöker en öppning för att gå in i @lolesports (League of Legends) med Ninjas in Pyjamas, och jag söker efter det mest passionerade och hungriga huvudtränarämnet, för att hjälpa till att bygga något fantastiskt med oss, skriver Gundersen på Twitter. 

https://twitter.com/jonasgundersen/status/1230508219392499713

Ninjas in Pyjamas har tidigare haft ett League of Legends-lag, mellan åren 2013 och 2018 – men utan att skörda några större framgångar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.