Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ninjas stora lycka – avbildas i Fortnite

Ninja kunde inte dölja sin lycka under livestreamen.Foto: Mixer/Ninja
Här spelar han med sitt skin.Foto: Mixer/Ninja
Foto: Fortnite
Foto: Mixer/Ninja

Tyler ”Ninja” Blevins har hintat om en stor nyhet.

Nu avslöjar Fortnitestjärnan att han fått ett eget skin i spelet.

– Det här har varit en dröm sedan jag började spela, säger han på Twitter.

Under hela veckan så Ninja drivit sina följare till vansinne angående ett stort avslöjande som skulle göras under onsdagen, på hans Mixer-stream. Klockan 16.05 så kom det till slut.

Fortnites största affischnamn får sitt eget skin i spelet, det vill säga att spelare kan spela som en karaktär med hans liknelse.

– Jag har drömt om att ha ett skin i Fortnite sedan jag började spela. I dag blev min dröm verklighet, skriver han på Twitter.

När han såg det i spelet för första gången så skrek han av ren lycka under sin stream.

Hans skin ingår i ”Icon”-serien och går att köpa från och med torsdagen. Den har hans välkända blåa hår och pannband, samt hans egen logotyp på armen. Den finns i fyra olika varianter.

En rad stora nyheter

Speltillverkaren Epic Games berättade enligt The Verge att Ninjas skin är den första av en serie där verkliga personer kommer avbildas i spelet. 

Ninja har kommit med flera stora bomber under den senaste tiden. Bland annat har han fått en egen Adidas-sko, släppt en bok och blev huvudkaraktären i en ny serietidning. 

Hans nya skin kommer däremot endast vara tillgänglig för köp fram till söndag

https://twitter.com/Ninja/status/1217463951044366337

TV: Stor intervju med Sveriges största CS-stjärna

Se hela intervjun med Patrik ”f0rest” Lindberg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.