Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Neymars drag i semin – spelar i Fortniteskor

Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA

Jättarna PSG och Manchester City möts i CL-semifinalen på onsdagskvällen.

Då hoppas Neymar att hans specialdesignade Fortnite-skor ska bli avgörande.

Nu går det dessutom att spela som storstjärnan i det populära spelet.

På onsdagskvällen spelas stormötet mellan PSG och Manchester City i Champions League semifinalen. Det är det första mötet där Paris-laget spelar på hemmaplan.

Nu avslöjar Footpack att storstjärnan Neymar kommer bära Fortnite-inspirerade Puma-skor under matchen.

Han har tagit ett stort kliv in i tv-spelsvärlden där han fått ett eget ”skin”, det vill säga att spelare kan spela som Neymar i Fortnite. 

Med skorna ska Neymar marknadsföra spelet och sitt skin som från och med tisdag går att få tag på. Detta görs genom att utföra särskilda uppdrag i spelet för den som har köpt ett ”battle pass”.

Spelar CS:GO och Fifa 21

Det är ingen hemlighet att Neymar är ett stort fan av datorspel och har vid många tillfällen sänt sitt spelande live på Twitch, där han framför allt spelar Counter-Strike: Global Offensive och Fifa 21.

Skorna han kommer bära i CL-semifinalen är en Fortnite-inspirerad variant av Puma Future Z, som han använt de senaste fyra månaderna.

https://twitter.com/footpack/status/1387025511214354432

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.