Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Minecraft-Steve tar plats i Smash Bros

Foto: Nintendo
Foto: Minecraft
Adam ”Armada” Lindgren.Foto: Smash Studios

Ingen vågade tro på det – men nu har bomben släppts.

Minecraft-karaktärerna Steve och Alex spelbara i Super Smash Bros.

– Det här känns så slumpmässigt, säger svenske legendaren Armada i en video.

Det har spekulerats och spekulerats om vilka karaktärer som skulle dyka upp i Super Smash Bros. Ryktena om att det skulle bli Steve från Minecraft började som ett skämt, men spelarna får nu sätta skrattet i halsen.

Nintendo meddelade nämligen under torsdagen att det de facto blir Steve samt Alex från Minecraft som blir de nya karaktärerna i Smash Bros. De är karaktär två och tre som presenteras i nya Fighter Pass volym två efter att Min Min från Arms tidigare blivit klar för spelet.

”Kanske inte borde förvånas”

Svenske Smash Bros-legendaren Adam ”Armada” Lindgren reagerar på avslöjandet i ett klipp på sin Youtubekanal.

– Jag kanske inte borde vara så förvånad, det är förmodligen ett av de mer sannolika valen. Eller inte de allra mest sannolika, men inte heller superoväntat, säger han.

Spelets skapare Masahiro Sakurai berättar att det var en stor utmaning att göra Minecraft-karaktärerna till en del av Smash Bros.

– Vi behövde göra om alla våra existerande banor så att block kan placeras i dem, säger han enligt The Verge.

Under lördagen kommer ytterligare detaljer släppas om Steve och Alex. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.