Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Legendaren är tillbaka: ”Tack för möjligheten”

Gustav ”s4” MagnussonFoto: Alliance
Foto: LIQUIPEDIA

Nej, det var inget aprilskämt.

Gustav ”s4” Magnusson är tillbaka i svenska storlaget Alliance efter att ha lämnat för fyra år sedan.

– Tack Alliance för den här möjligheten, och tack alla som tålmodigt väntat på att jag ska återvända, säger han.

För sju år sedan var han med och lyfte The International-pokalen med Alliance, nu är Dota 2-veteranen s4 tillbaka i laget efter chockbeskedet att Fata och 33 sparkas av laget.

28-åringen har varit utan lag i några månader sedan han lämnade Evil Geniuses, som slutade i topp sex i fjolårets The International. 

– Jag är exalterad över att spela Dota igen eftersom det var ett tag sen för mig. Jag ser fram emot att skapa nya vänskaper i laget och visa alla några grymma matcher, säger s4 i ett pressmeddelande.

Svårigheterna efter coronaviruset

Nu är målet The International i Stockholm i slutet av sommaren med den nya Alliance-uppställningen, som fortfarande saknar en medlem som kommer att presenteras snart. Alliances nästa turnering inleds nämligen redan på söndag då ESL One LA Online startar.

Organisationens vd och medgrundare Jonathan ”Loda” Berg berättade tidigare för SportExpressen om svårigheterna som coronaviruset för med sig när en ny uppställning ska bli samspelt. 

– Det kommer ju helt klart vara ett litet problem. Vi jobbar ju på plats med lagen av en anledning, vi har en process vi tror på. Vi kommer lösa det genom att köra så mycket man kan online, men när det kommer till resultat så har jag inte jättehöga förväntningar till en början, sa han då.

Nuvarande Alliance-uppställningen

Nikolay ”Nikobaby” Nikolov 

Linus ”Limmp” Blomdin 

Gustav ”s4” Magnusson

Simon ”Handsken” Haag 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.