Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Threat stannar i Nip i ytterligare tre år

Björn ”Threat” Pers.Foto: Ninjas in Pyjamas

Nu är det klart:

Björn ”Threat” Pers stannar som tränare för Ninjas in Pyjamas i ytterligare tre år.

– Jag är superexalterad, säger han själv.

Det har varit ett år med blandade resultat för Ninjas in Pyjamas under det svåra CS-året då nästan alla turneringar har tvingats spelas online. I de bästa stunderna så ser svensklaget däremot att kunna slå vilka som helst.

Nu står det klart att hjärnan bakom laget, tränaren Björn ”Threat” Pers, har skrivit på för ytterligare tre år i laget. Han är känd för sitt metodiska tillvägagångssätt och fokus på grunderna i Counter-Strike.

– När jag återvände som tränare så var det ett svårt beslut, men jag tror att med Nips nya struktur och riktning kan vi ta Sverige tillbaka till toppen av CS igen, säger Threat själv.

Ninjas in Pyjamas meddelar samtidigt att Danny ”Mahone” Hsieh rekryteras som analyiker till laget som ett stöd till tränaren. Det svenska laget spelar för närvarande IEM Beijing där de krossade G2 Esports i första matchen.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.