Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Han blir första spelaren i Alliance

Fearoth.

Nu är den första spelaren till svenska Alliances nya Valorant-lag klar.

Det blir förre CS:GO-spelaren Enzo ”Fearoth” Mestari som värvas som lagets kapten.

– Han är min första byggsten för att få magin att hända, säger James Banks, som är ansvarig för att värva laget.

Nyligen blev det officiellt att Alliance kommer värva ihop ett lag för att tävla på den högsta nivån i Valorant. Kommentatorprofilen James Banks fick uppdraget att scouta och värva ihop en femma till den stora svenskorganisationen.

Den första spelaren har nu presenterats och det är franske Enzo ”Fearoth” Mestari som blir lagkapten för det nya laget.

– Vi vill delta i alla officiella Riot-turneringar, vi vill göra framsteg under året och vi vill överraska och vinna pokaler, säger James Banks i ett pressmeddelande.

Fearoth representerade tidigare en annan svenskorganisation i Valoran då han spenderade två månader i Ninjas in Pyjamas i höstas. Nu blir han alltså ansvarig för att lägga upp taktiken i Alliance framtida matcher. 

Men vilka fyra övriga spelare han kommer ha med sig är ännu oklart, och arbetet fortsätter för Alliance med att hitta alla pusselbitar.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.