Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska Fifa-succén – båda till semifinal

Jesper Karlström avgjorde sin kvartsfinal i Fifa20 Stay and play cup efter ett Golden Goal. Motståndare var Liverpools Trent-Alexander Arnold.
Jesper Karlström besegrade Trent Alexander-Arnold

Jesper Karlström och Nabil Bahoui är båda klara för semifinal i Fifa 20 Stay and play cup. 

Karlström besegrade Trent Alexander-Arnold och Bahoui slog Lyons Bruno Guimarães. 

Fifa 20 Stay and play cup fortsätter och likaså fortsätter Jesper Karlström att skörda framgångar. På lördagen ställdes han mot kanske sin tuffaste motståndare hittills. 

Liverpools Trent Alexander-Arnold. 

Det var en ohyggligt jämn tillställning som slutade 2-2 efter full tid och golden goal krävdes för att kora en vinnare. 

Karlström segrade mot Alexander-Arnold

Då tog engelsmannen över och började dominera. Med hjälp av Sadio Mané och Mohamed Salah på flankerna kom Alexander-Arnold i våg efter våg och skapade flera farliga chanser. 

Men precis som under den gångna – fysiska – säsongen klev målvakten Tommi Vaiho fram och blev oväntad segerhjälte. Virtuelle Vaiho stod för flera högkvalificerade räddningar och till slut kunde Karlström sticka upp och peta in 3-2-målet. 

– Det var en tuff match mot en bra motståndare. Jag tycker att min målvakt gjorde några viktiga räddningar, säger Karlström efter segern. 

Nu ställs han mot Bröndbys Jesper Lindström i semifinal. 

Bahoui vann stort efter drömmål

AIK:s Nabil Bahoui tog sig senare på kvällen an Lyons Bruno Guimarães och AIK-spelaren krossade sin motståndare. Bahoui dominerade matchen igenom och avslutade matchen med ett riktigt drömmål. En perfekt cykelspark efter en hörna innebar 4-0. 

– Det är turneringens mål, skriker kommentatorn. 

– Det var lite turligt. Men jag håller inne L2 och i bland gör spelarna galna grejer då, säger Bahoui. 

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1251579543162204160

Bahoui möter FC Köpenhamns Mohamed Daramy i semifinal.

Det är således upplagt för Stockholmsderby i finalen.  

Nabil Bahoui slog Lyons Bruno Guimaraes med 4-0 och är vidare till semifinal i Fifa20-turneringen Stay and play cup. Bahoui bjöd på en riktig fullträff.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.