Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här tappar Neymar det helt efter uppvisningen

Neymar.Foto: PHILIPPE LECOEUR / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
I klippet kan Neymar inte tro sina ögon.Foto: Twitch

Det är inte bara på fotbollsplanen Neymar briljerar.

Även i CS:GO springer han cirklar runt sina motståndare, vilket syns i ett nytt klipp på storstjärnan.

Han tappar han det fullständigt när han lyckas vinna en mot tre – efter en galen fint.

Neymars stora fotbollskonster har inte undgått någon. På planen är han en av världens bästa spelare för sitt PSG och det brasilianska landslaget. Men även på fritiden briljerar han med sin förmåga inför tusentals åskådare.

I spelet Counter-Strike: Global Offensive.

På sin Twitchkanal streamar han när han själv spelar spelet inför flera tusen tittare och han har tidigare berättat att han är ett stort fan av det brasilanska CS:GO-laget Furia.

I ett nytt klipp som kommer från hans stream visar han upp sina färdigheter när han blir ensam kvar i sitt lag mot tre motståndare. Han eliminerar först två av dem i snabb följd innan han leder den tredje på en riktig resa.

Efter att Neymar gömt sig på en stege så hoppar hans förtvivlade motståndare mot sin egen död på bombsajten på kartan Train. Klippet har nu fått stor spridning på sociala medier.

Se klippet i spelaren överst i artikeln.

TV: Så mycket tjänar världens 7 största streamers

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.