Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här förnedrar Neymar världens bästa i CSGO

Neymar smyger sig upp bakom Zywoo...
Foto: Twitch
...och firar vilt efteråt.
Foto: Twitch

En av världens bästa fotbollsspelare fick mäta sig med världens bästa CS:GO-spelare.

Då förnedrade Neymar franske stjärnan Zywoo med en kniv i ryggen under uppvisningsmatchen.

Efter rundan kunde fotbollsstjärnan inte hålla sig – och firade vilt.

Se klippet ovan.

Under måndagskvällen spelades en CS:GO-match att minnas. Flera spelare från ett av världens bästa CS:GO-lag, Team Vitality, ställdes mot PSG-stjärnan Neymar och flera spelare från hans brasilianska favoritlag Furia.

I den franska uppställningen fanns bland annat Mathieu ”Zywoo” Herbaut, 20, som räknas som världens bästa spelare. 

Under matchen lyckades Neymar förnedra storstjärnan med att eliminera honom med sin kniv. På kartan Mirage använde fotbollsspelaren sig av en rök som han gömde sig i och lät Zywoo passera, varpå han själv dök upp bakom honom och lyckades förödmjuka spelets bästa.

Efter rundan tappade Neymar fattningen och firade vilt.

Men det var inte det enda uppmärksammade som Neymar under matchen. Senare, på kartan Inferno, lyckades han vinna en runda ensam mot tre. Bland annat Zywoo och Shox. Efter sin första frag på Zywoo hann han dessutom med att lämna ett frågetecken i chatten innan han även eliminerade de andra två motståndarna.

Spenderat stora pengar på CS:GO

Det är sedan tidigare känt att Neymar är en stor CS:GO-spelare och ett fan av laget Furia. Han har spenderat hundratusentals kronor på skins i spelet och visar ofta upp sitt spelande på sin Twitchkanal.

Zywoo har trots förödmjukelsen stora anledningar att fira då han i dagarna skrev på ett jättekontrakt som sträcker sig över fem år med sitt Team Vitality. Underskriften firades med hologram som dök upp vid ikoniska platser runtom i hela Paris.

Under matchen bjöd Neymar också in Zywoo till att byta mus och tangentbord mot en fotboll. Efter matchen svarade CS-stjärnan på Twitter.

”Du är bättre i CS än vad jag någonsin kommer vara i fotboll, men vi kör Neymar”, skrev Zywoo.

https://twitter.com/neymarjr/status/1341127432695373826

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.