Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hampus på väg tillbaka – dilemma för NIP

NIP-stjärnornas första intryck av CS2
Foto: Adela Sznajder

Hampus Poser är på väg tillbaka till CS:GO.

– Han är mer än redo att återvända, säger hans agent Samy Bessi till HLTV.

För Ninjas in Pyjamas innebär det nu ett dilemma.

Hampus var Sveriges kanske bäst presterande spelare under fjolåret, men i januari klev han plötsligt åt sidan för att ta en paus från spelet. Den visade sig bli flera månader lång, men nu kan stjärnan vara på väg tillbaka.

Enligt hans agent, Samy Bessi på byrån Supp, så är han mer än redo att återvända under sommaren. Det bekräftar agenten för HLTV.

Jonas Gundersen, operativ chef på NIP, medger att det nu ställer frågor till laget – som har värvat Kristian ”K0nfig” Wienecke som ersättare på ett långtidskontrakt.

– Jag är väldigt glad över att se Hampus tillbaka efter en paus. E-sporten blir allt mer intensiv med åren och jag har den största respekten för personer som behöver tid för att återställa sig själva i den miljön, säger han till HLTV.

Han fortsätter:

– Att ha honom tillbaka sätter oss så klart i en position med en djup spelarpool på och av bänken, så vi får ta vår tid att bedöma vår långtidsvision.

Följ Expressen E-sport på Facebook och Twitter!

TV: Jublet när e-sporten röstas in i RF

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.