Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna ryktet: G2 vill värva Rekkles

Rekkles.Foto: Riot GAmes
Caps.Foto: Riot Games

Rekkles och Caps återförenas – i G2?

Enligt Esportmaniacos kan det vara på väg att bli sanning.

”Kommer Ocelote klara det?”, skriver sajtens reporter Yuste på Twitter.

G2 Eports-storstjärnan Perkz är på väg att säljas till Cloud9 i en historisk affär värd 43 miljoner kronor. Nu kommer chockuppgifter om hur G2 kommer att spendera pengarna.

Enligt både Wooloo och Esportmaniacos kan det bli en chockövergång för den svenske storstjärnan Martin ”Rekkles” Larsson för att fylla positionen som AD Carry i laget.

Rekkles är närmast synonym med Fnatic och har varit i organisationen sedan 2013 med undantag för ett halvårs avbrott runt 2015. Enligt uppgiftsläckaren Wooloo så kämpar Fnatic däremot hårt för att behålla sin stjärna till nästa säsong.

Ny svensk i Fnatic

Än så länge så rör det sig däremot inte om långt gångna förhandlingar utan den potentiella affären befinner sig i intressestadiet. 

Så sent som under torsdagen kom dessutom rapporter om att Rekkles har fått en ny svensk lagkamrat i Fnatic, då laget har värvat svenske tränaren Jakob ”YamatoCannon” Mebdi.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

https://twitter.com/inyustificado/status/1327035060520964100

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.