Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna julskinsen är på väg till Valorant

Phantom ett ett av vapnen som får ett skin med jultema.
Foto: Riot Games
En ny ”kniv” i form av en godisstång...
Foto: Riot Games
...som finns i flera färger.
Foto: Riot Games
Marshal.
Foto: Riot Games
Vandal.
Foto: Riot Games

Ho, ho, ho.

Nu kommer julen även till Valorant där de populäraste vapnen får skins med jultema.

Vad sägs till exempel om en godisstång som kniv?

Det blir den första julen för CS:GO-utmanaren Valorant som firar med att släppa flera vapenskins som alla har ett jultema. Bland annat blir en ny Phantom och Vandal tillgängliga med ett vinterlandskap på.

För den som har råd går det också att få tag på en ny kniv i form av en godisstång i serien av skins som går under namnet ”Winterwunderland”. Det som gör att dessa sticker ut är att landskapet på vapnet ändras eftersom du rör dig.

– Vi ville verkligen höja ribban när det kommer till vad vi åstadkom med Nebula genom prototyptestande av teknik och skuggor. Det var så vi fick idén att göra ett skins där landskapet ändras från dagsljus till natt baserat på om du är i en mörkare eller ljusare del av kartan, säger Sean Marino som är ansvarig för att ta fram skins på Valorant i ett pressmeddelande.

”Tänk om vi hade en godisstång?”

Han berättar att han tog inspiration från en resa till Europa för ett par år sedan där han såg en idyllisk scen i många mindre orter som han resta igenom. 

Valorant-producenten Preeti Khanolkar berättare vidare om idén bakom seriens mest oväntade skin.

– Från början så tänkte vi inte ha ett meleeskin. Jag och Sean diskuterade olika alternativ och plötsligt frågade han mig: ”Tänk om vi hade en godisstång?”. Det eskalerade liksom därifrån. Det var en så rolig med löjlig idé att vi bestämde oss för att göra det.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!


Prisen på samtliga skins i Valorant Points (VP):

Vandal - 1 275 VP

Phantom - 1 275 VP

Ghost - 1 275 VP

Marshal - 1 275 VP

Melee - 2 550 VP

Hela bundlen - 5 100 VP

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.