Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fyra ur legendariska NiP kan återförenas

Här tar f0rest ut sin drömfemma – av alla han spelat med
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Förbered era defuse kits, för en jättebomb inom svensk CS:GO är på gång.

Enligt DBLTAP så återförenas fyra av spelarna ur den legendariska NiP-uppställningen.

GeT_RiGhT pekas ut som sista pusselbiten i nya Dignitas. 

Under veckan har ryktena gått om att Patrik ”f0rest” Lindberg är på väg att lämna Ninjas in Pyjamas för att bli en del av nya Dignitas. Och det är inte vilka lagkamrater som helst som han får där i så fall.

Det är nämligen de båda före detta NiP-spelarna Richard ”Xizt” Landström och Adam ”Friberg” Friberg som uppges ingå i den nya uppställningen, tillsammans med norske AWP-spelaren Håkon ”hallzerk” Fjærlih.

Men den femte spelaren har varit oklar fram tills nu i Counter-Strikelaget.

Enligt DBLTAP så har Dignitas siktet inställt på Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, som har varit utan ett lag sedan han bänkades av Ninjas in Pyjamas i september. Det skulle innebära att alla utom Fifflaren från det legendariska laget – som vann en major och gick 87 raka kartor utan att förlora – återförenas igen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.