Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fnatic-ägaren om att Brollan ryktas till NIP

Rez har uppvisning i ESL Pro League 15
Brollan.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Carn.
Foto: Twitter / Fnatic

Ryktena fortsätter kring Ludvig ”Brollan” Brolin och Ninjas in Pyjamas.

I senaste ”HLTV Confirmed” kommenterar Patrik Sättermon det hela.

– Hans önskan låg någon annanstans, säger Fnatic-delägaren.

Ninjas in Pyjamas har lagt ett bud värt 6,4 miljoner kronor för Fnaticspelaren Brollan, enligt uppgifter till HLTV. Sedan nyheten kom har det spekulerats vilt kring vad som händer kring affären.

På tisdagskvällen deltog lagets delägare Patrik ”Carn” Sättermon i ”HLTV Confirmed” för att diskutera allt som rör Fnatic. Bland annat svarade han på frågor kring den svenske CS:GO-stjärnan.

– Vi blev överraskade på måndagen inför de öppna kvalen över att vi inte kunde komma till start med Brollan, för hans önskan låg någon annanstans. Vi har försökt vårt bästa för att stödja det så mycket vi kan medan vi ser efter vårt eget bästa och att kvalificera till tävlingen, säger han.

”Inte vad vi förväntade”

Han bekräftar att Brollan inte var nöjd med att byta från ett helsvenskt lag till en internationell femma där kommunikationen gick över till engelska. Trots chocken för laget när den svenske stjärnan plötsligt stod utanför laget så finns respekten kvar enligt Sättermon.

– Det är inte idealt, det är inte vad vi förväntade oss, det finns en historia där och en massa respekt och kärlek. Så det är helt okej. Det är också affärer, om en spelare vaknar och inte vill tävla för ett visst lag så måste du det leva med det.

Han vägrar däremot bekräfta huruvida förhandlingar pågår med Ninjas in Pyjamas, eller något annat lag, i programmet.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

Se de sju mest ikoniska ögonblicken i CSGO

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.