Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dubbla överkörningar för Ninjas in Pyjamas

Olofmeisters 5 tips – så blir du bättre på CS:GO
TwistFoto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Ninjas in Pyjamas imponerar stort i Köpenhamn.

Svensklaget krossade både Cloud9 och Astralis i BlastPro.

Den nya Ninjas in Pyjamas-uppställningen med nyförvärvet Twist fortsätter att imponera. På fredagskvällen inleddes BlastPro i Köpenhamn där NiP inledde mot amerikanska Cloud9. Matchen blev en stor kross som vanns av svenskarna med 16–6.

Strax därefter ställdes de mot danska stjärnlaget Astralis, världstvåa på rankningen, och fortsatte i samma tempo.

Ninjas in Pyjamas inledde som CT-sida på Overpass och visade upp en vansinnig form. Laget hade snabbt en 12–0-ledning innan Astralis kunde ta sin första runda. Danskarna tog igen något efter sidbytet, men NiP och framför allt Lekr0 blev för starka.

Slutresultatet blev 16–7.

På annat håll så har svenske Olofmeister och hans Faze Clan också imponerat under kvällen. De besegrade både Natus Vincere (16–9) och förödmjukade Astralis, som haft en mardrömsdag, med 16–2.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.