Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Drömhelg för Rekkles – vann svenskmötet

Rekkles. (Arkivbild)Foto: Twitch/Riot
Arkivbild.Foto: Twitch/Riot

Martin ”Rekkles” Larsson tog sig igenom helgen utan att elimineras en enda gång.

På lördagskvällen besegrade hans Fnatic svenskduon Finn och Larssen i Rogue.

Efter segern så är Fnatic tvåa i gruppspelet – som går mot sitt slut.

De tre LEC-svenskarna drabbade samman på lördagskvällen när Rekkles (Ezreal) och hans Fnatic mötte duon Finn (Vladimir) och Larssen (Viktor) i Rogue. De inledande 20 minuterna var oerhört jämna, även om Fnatic behöll en knapp guldledning.

Rogue fortsatte under matchen att inleda fajter, men Fnatic tycktes alltid lyckas vända dem till sin egen fördel. Fnatic vann också kampen om samtliga drakar och rift heralds och till slut Baron efter 28 minuters spel.

Perfekt helg för Rekkles

Ett par minuter senare så kunde det formstarka laget också avsluta matchen och ta viktiga poäng i den jämna kampen i toppen av tabellen.

Svenske Rekkles lyckades dessutom ta sig igenom helgen utan att ha eliminerats en enda gång. Under fredagen utsågs han till matchens spelare och har under helgens två matcher stått för sju elimineringar samt 16 assister. 

Segern innebär att Fnatic nu är tvåa i ligan, bakom G2 Esports som behöver en seger i sina två sista matcher för att säkra gruppsegern. Fnatic är redan klart för slutspelet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.