Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Det här är en dröm som går i uppfyllelse”

Här är de största stjärnorna på hela Twitch
Shrouds nya mus.
Foto: Logitech G
Foto: Logitech G
Foto: Logitech G

FPS-stjärnan Michael ”Shroud” Grzesiek får en egen mus.

Den har designats för att möta hans krav på en bra gamingmus.

– Att få möjligheten att designa en mus tillsammans med Logitech G är en dröm som går i uppfyllelse, säger Shroud i ett pressmeddelande.

Kanadensiske Michael ”Shroud” Grzesiek, 27, är ett av de största namnen på Twitch, känd för sitt otroliga sikte och reaktionsförmåga i spel som Valorant och Pubg.

Nu har han inlett ett samarbete med Logitech och tagit fram sin egen mus, som är en specialutgåva av trådlösa Logitech G303. 

Han fick ge sin syn på vad som gör en bra gamingmus.

– Spelmusen G303 är min absoluta favorit och genom att använda den som designinspiration kunde vi ta fram en helt perfekta spelmus i min mening. Att få samarbeta med Logitech G har varit en fantastisk upplevelse, och jag är verkligen stolt över slutprodukten som jag kan erbjuda mina fans, säger han i ett pressmeddelande.

Logitech G har gjort om formen, placerat om knapparna, justerat vikten samt inkluderat subtila markeringar för en optimerad greppbarhet enligt Shrouds specifikationer. Det ledde till nya G303 Shroud Edition.

Musen finns tillgänglig från november till ett rekommenderat pris på 1299 kronor. 

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

Så mycket tjänar de svenska e-sportstjärnorna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.