Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chocken – Flusha bänkas av Fnatic

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Fnatic-legendaren Robin ”Flusha” Rönnquist har bänkats av laget.

Nu tillåts han att lämna och hitta en ny organisation.

– När vi tittar på framtiden för Fnatic CS:GO så behövde vi ta några tuffa beslut kring vårt lag och våra legendariska spelare, säger tränaren Andreas Samuelsson i ett pressmeddelande.

Den trefaldige majorvinnaren Robin ”Flusha” Rönnquist har bänkats av Fnatic – laget som han blev en del av första gången redan 2013. Nu tillåts stjärnan att leta efter en ny organisation att representera.

– Robin är en fantastiskt talangfull spelare och jag är säker på att han hittar en plats i ett topplag snabbt. Att flusha försvinner till bänken öppnar upp en plats i vårt lag som vi kommer använda för att föryngra laget för 2021-säsongen, säger Andreas Samuelsson, tränare i Fnatic.

Kan ersättas av Jackinho

Det är inte klart vem som kommer sätta Flusha i laget, men enligt tidigare rapporter så är det nära att svenske talangen Jack ”Jackinho” Ström Mattsson, 21, får chansen.

21-åringen var senast en del av Prima Esport som han lämnade i början av december – och är därmed fri att värvas gratis av ett nytt lag. Nu återstår det att se om han spelar den kommande säsongen i svart och orange.

https://twitter.com/FNATIC/status/1347559011114217472

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.