Chocken – Flusha bänkas av Fnatic

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Fnatic-legendaren Robin ”Flusha” Rönnquist har bänkats av laget.

Nu tillåts han att lämna och hitta en ny organisation.

– När vi tittar på framtiden för Fnatic CS:GO så behövde vi ta några tuffa beslut kring vårt lag och våra legendariska spelare, säger tränaren Andreas Samuelsson i ett pressmeddelande.

Den trefaldige majorvinnaren Robin ”Flusha” Rönnquist har bänkats av Fnatic – laget som han blev en del av första gången redan 2013. Nu tillåts stjärnan att leta efter en ny organisation att representera.

– Robin är en fantastiskt talangfull spelare och jag är säker på att han hittar en plats i ett topplag snabbt. Att flusha försvinner till bänken öppnar upp en plats i vårt lag som vi kommer använda för att föryngra laget för 2021-säsongen, säger Andreas Samuelsson, tränare i Fnatic.

Kan ersättas av Jackinho

Det är inte klart vem som kommer sätta Flusha i laget, men enligt tidigare rapporter så är det nära att svenske talangen Jack ”Jackinho” Ström Mattsson, 21, får chansen.

21-åringen var senast en del av Prima Esport som han lämnade i början av december – och är därmed fri att värvas gratis av ett nytt lag. Nu återstår det att se om han spelar den kommande säsongen i svart och orange.

https://twitter.com/FNATIC/status/1347559011114217472

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.