Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bröt mot coronaregler – fyra spelare får sparken

Cloud9 har sparkat fyra spelare som upprepat har brutit mot covid-19-regler, enligt Rush B Media.

Det rör sig om kvartetten JT, Motm, Sonic och T.c.

De uppges ha ignorerat organisationens varningar.

– Detaljerna som verkligen spelar roll är att det här var den andra gången ej godkända gäster kom in till Cloud9-byggnaden efter att de hade blivit tillsagda att det inte var acceptabelt. Anledningen till att vi inte accepterar det är för att det utgör en risk mot våra anställda, säger Cloud9:s vd Jack Etienne till Rush B Media.

De CS:GO-spelare som sägs upp från den amerikanska organisationen är Johnny ”JT” Theodosiou, Ian ”Motm” Hardy, Aran ”Sonic” Groesbeek, and Tiaan ”T.c” Coertzen. 

En undgår straff

Under lördagen informerades de fyra om att de måste hitta nya bostäder innan dagens slut, vilka betalades av Cloud9 till och med måndagen.

Den enda spelare i laget som inte straffas är Josh ”Osee” Ohm som inte bor i laghuset och därför inte ses som medskyldig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.