Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bomben: Broxah lämnar Fnatic – är klar för Liquid

Mads ”Broxah” Brock-Pedersen.Foto: Fnatic/Youtube
Foto: TILO WIEDENSOHLER VIA WWW.IMAGO-IMAG / IMAGO IMAGES/CAMERA 4 WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Bomben är klar.

Fnatics danske jungler Mads ”Broxah” Brock-Pedersen går till Team Liquid.

– Vi har haft svårigheter med att arbete igenom våra problem, säger han.

Silly season i League of Legends har börjat, och värvningar av free agents blev under natten mot tisdag till slut möjliga. Nu är den första riktiga bomben klar.

Svenske Martin ”Rekkles” Larssons lagkamrat Broxah, 22, lämnar Fnatic – och Europa – för nordamerikanska Team Liquid. Han ersätter därmed Xmithie.

– Om det någonsin fanns en tid för mig att lämna Fnatic så är det nu, och jag har fått en väldigt bra möjlighet, säger dansken till Fnatics Youtubekanal.

– Även om jag är exalterad över att börja med mitt nya lag så är jag även ledsen över att lämna det här laget och fansen

Haft svårigheter

Broxah har varit en del av organisationen sedan 2016, då han anslöt till ungdomslaget Fnatic Academy. Det har varit väldokumenterat att det har funnits interna problem inom Fnatic under året, som trots det tog sig till Worlds-slutspelet.

– Vi har haft svårigheter med att arbeta igenom våra problem, berättar han.

Det är ännu oklart vem som kommer att ersätta honom i Fnatics femma.

https://twitter.com/BroxahLoL/status/1196836503097356288