Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: ”Jag kunde inte vara lyckligare”

Svenskarna Simon ”Vaifs” Bellini och John ”Hakis” Håkansson får sällskap i Alliance av nyförvärvet Kha ”iPN-k0u” Nguyen från Norge.Foto: Alliance

Svenska Alliance fortsätter satsa på Apex Legends.

Den svenska duon får fårlängt – och norske iPN-k0u värvas till laget som gör premiär redan i kväll.

– Jag vill göra Alliance-fansen stolta, säger han.

Svenska stororganisationen Alliance kör vidare i Apex Legends-sfären. Det tidigare laget får förlängda kontrakt, med en förändring. Laget består framöver av svenska duon med John ”Hakis” Håkansson och Simon ”Vaifs” Bellini samt nyförvärvet Kha ”iPN-k0u” Nguyen från Norge. 

Det innebär att Philip ”Lowley” Olsen lämnar.

Alliance värvade Apex-laget för ungefär ett år sedan, som sedan dess gått igenom flera förändringar. Men laget har fortsatt prestera på en hög nivå och vann så sent som förra veckan den andra upplagan av ALGS Online och förstapriset på 200 000 kronor.

Redan i kväll får fansen se den nya Alliance-uppställningen som spelar i ALGS Online nummer fyra.

– Det här var inte ett svårt beslut att ta. Vi har verkligen trivts bra med att arbeta med våra Apex-spelare och de har varit hårt arbetande, dedikerade och fantastiska människor att ha runt oss, säger strategichefen Kelly Ong i ett pressmeddelande.

”Kunde inte vara lyckligare”

Nyförvärvet iPN-k0u är exalterad över att bli en del av laget.

– När jag satt i mitt pojkrum 2013 hade jag aldrig kunnat tro att jag i dag skulle joina denna org som jag beundrar så mycket. Jag kommer jobba extremt hårt för att lyfta Aegisen igen, fast i Apex Legends tillsammans med mina lagkamrater. Jag vill göra Alliance och fansen stolta, jag kunde inte vara lyckligare med detta lag och organisation, säger han.

 

Studion synar nya Valorant

HeatoN och studion kikar på gameplay från Valorant

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.