Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det är en av de största skrällarna i historien”

Foto: Twitch / Dreamhack

Team Liquid är utslaget ur DreamHack Masters.

Världsettan föll ytterst oväntat skrällaget Grayhound.

– Grayhound är en ”jättedödare”. De gör det! säger kommentatorn Vince Hill i Dreamhacks sändning.

Counter Strike-fansen bjöds på en riktig storskräll i DreamHack Masters under torsdagen. 

IHOP

I HOP

Detta då det australiska laget Grayhound slog stjärnlaget Liquid – efter att världsettan tappat 13-2 till 13-16 på Mirage. 

– Många har pratat om att det skulle bli 2–0. Men alla har pratat om att Liquid skulle vinna med 2–0, säger Dustin ”dusT” Mouret i Dreamhacks sändning.

Grayhound-spelaren ”dexter” berättar om hur de kände under matchen, för HLTV.org: 

– Sico tänkte redan på var vi skulle gå och klubba på kvällen. Alla var ganska avslappnade, och utan bekymmer, så hände det bara. Vi hade en avslappnad atmosfär eftersom vi låg under med 2-13, säger han med ett skratt. 

Gjorde allt rätt på Nuke

Inte heller på den andra kartan, Nuke, gick Team Liquid att riktigt känna igen, samtidigt som Grayhound gjorde allting rätt. 

Liam ”malta ”Schembri och Simon ”Sico” Willians läste alla situationer rätt och kartan slutade 16-10 till Grayhound.

– Det här en av de största skrällarna, om du tar med dig ranking och vad lagen presterat, i CS:GO-historien! Jag kan inte förstå vad vi har fått se, och vilken skräll de stått för, säger Dustin ”dusT” Mouret.

Liquid är rankat etta på HLTV.org. Men lagets form har inte varit den bästa på slutet.

”De kanske behöver familjeterapi”

Dessutom reste de från New York till Malmö för bara några dagar sedan. 

– Visst, de har rest, men det är inte hela historien. Jag vet inte om de behöver gå på familjeterapi, men de måste göra någonting. De kan vara bäst i världen, men de måste hitta sina roller i laget, säger Chad ”SPUNJ” Burchill i Dreamhacks sändning.