Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Apex släpper ny karaktär – och helt ny mobilversion

Mobilversionen av Apex Legends är nära.
Foto: Respawn Entertainment
Foto: Respawn Entertainment
Foto: Respawn Entertainment

Nyligen släppte Apex Legends sin nya karaktär Valkyrie.

Nu släpps ny information om mobilversionen av spelet som är på väg och vars beta snart inleds.

För pc- och konsolspelare kommer dessutom snart en jätteuppdatering.

Apex Legends är fortsatt ett av världens mest populära spel i battle royale-genren. Nyligen avslöjades nästa legend i spelet, Valkyrie, som släpps i nya kapitlet ”Legacy”. 

Utvecklaren Respawn Entertainment utlovar en av spelets största uppdateringar någonsin. Bland annat får kartan Olympus en uppdatering och nya vapnet Bocek Bow släpps.

För den som vill spela på Apex Legends på sin mobiltelefon kommer nu mer glada nyheter då betaversionen är på väg att släppas i några regioner. Till en början i Indien och Filippinerna, innan det kommer till Europa och övriga världen senare i år.

Det kommer inte gå att möta de som spelar på pc och konsol, men spelet blir gratis utöver de skins som går att köpa.

– Vi har byggt ett hängivet team här på Respawn fyllt med experter i mobillspelsutveckling för att leda skapandet av Apex Legends Mobile. Men det är ett samarbete med vårt etablerade Apex Legends-team och andra partners, säger Chad Grenier på Respawn Entertainment i ett blogginlägg.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.