Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alliances tunga förlust – i det klassiska mötet

Nikobaby.
Foto: Twitch/Dream League
Foto: Twitch

Alliance såg ut att gå mot en tung seger mot Na'Vi.

Men efter en tung vändning så befinner sig svensklaget nu i lower bracket av OGA Dota Pit.

Na'Vi är klart för semifinalen.

Klassikermötet mellan Natus Vincere och Alliance i OGA Dota Pit inleddes skakigt av svensklaget, som tidigt hade ett klart underläge. Men tack vare s4:s närmast odödliga Timbersaw kombinerat med Nikobabys övergödda Phantom Assassin kunde Alliance vända underläget.

Efter 25 minuter valde Na'Vi att kasta in handsken i vad som blev en överkörning.

Game två inleddes desto starkare av Alliance och mid-spelaren Limmp radade tidigt up elimineringar med sin Snapfire – och hade länge mer guld än båda lagens carries. Men efter en ödesdiger lagfajt vid Roshan efter 19 minuters spel var Na'Vi tillbaka i matchen.

Vände till seger

Resten av game två handlade nästan bara om det ukrainska laget och V-Tunes Phantom Assassin som blev för mycket för Alliance att hantera och det hela togs till game tre.

Alliance blev chanslöst i avgörandet och Na'VI dominerade från början till slut och kunde säkra semifinalplatsen i säsong fyra av OGA Dota Pit. För Alliance innebär förlusten spel i lower bracket där de ställs mot antingen Virtus Pro eller Vikin.gg.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.