Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alliance utslaget av storfavoriten Secret

Highlights: Se allt det bästa av Alliance från ESL One Germany
S4.Foto: LIQUIPEDIA

Svenska Alliances resa i ESL One Germany är över.

I torsdagens match mot turneringsfavoriten Team Secret blev det en tung 0–2-förlust.

Alliance imponerande stort i inledningen av ESL One Germany och tog tre raka segrar i gruppspelet mot Extremium, Ninjas in Pyjamas och OG. Väl i slutspelet så började det däremot gå tyngre.

Det blev en 0–2-förlust i första slutspelsmatchen mot Vikin.gg, men sedan tog svenskarna en övertygande seger mot OG. I nästa runda tog det däremot stopp mot favoriten Team Secret.

Trots en väldigt jämn game två så visade sig Secret, med svenske stjärnan Zai, för starka och kunde ta segern och nollade Alliance, som därmed är utslaget ur turneringen.

Secret tar sig å andra sidan vidare i lower bracket, där laget befinner sig efter en förlust mot formstarka Mudgolems. De kommer möta vinnaren av Team Liquid och Vikin.gg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.