Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

19-årige talangen död: ”Värsta dagen i mitt liv”

HeatoN: ”Det här är Sveriges nya storstjärna – han är 17 år”
Matheus ”bruttJ” QueirozFoto: Twitter

19-årige talangen Matheus ”bruttJ” Queiroz är död.

CS:GO-spelaren avled på sjukhus efter att ha klagat på allvarlig huvudvärk.

”Det här är den värsta dagen i mitt liv”, skriver lagkamraten KHTEX på Twitter.

E-sportvärlden har drabbats av en tragedi. Matheus ”bruttJ” Queiroz, 19 har avlidit, vilket bekräftas av laget Imperial eSports. Den brasilianske talangen hade tagit en paus från laget på grund av hälsoskäl, och under söndagen så somnade han in på sjukhuset i Rio de Janeiro.

Counter-Strike-spelaren hade klagat på huvudvärk innan han lades in på sjukhuset, och hans lag gav honom ledigt samtidigt som de hittade en temporär ersättare.

Efter det tragiska beskedet så strömmar nu sorgsna hälsningar in.

”Jag fick inte chansen att personligen träffa bruttJ, men jag hade hört om honom och sett några games, det är en ny talang som lämnade oss för tidigt”, skriver legendaren Gabriel ”Fallen” Toledo på Twitter

”En av de mest talangfulla”

”Det här är den värsta dagen i mitt liv. Han var en av de mest talangfulla personerna jag någonsin har sett”, skriver lagkamraten Dener ”KHTEX” Barchfield enligt HLTV.

19-åringen skrev själv på Twitter för någon vecka sedan att han ville få lämna sjukhuset för att kunna spela CS:GO hela natten. Han tackade också för allt stöd och kärlek som han hade fått medan han var på sjukhuset.

 Det finns ännu ingen officiell information om dödsorsaken.

TV: HeatoN sågar Overwatch och Blizzard

HeatoNs ilska: Skärp er, ni har förstört allt!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.