Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

120 skins på väg till League of Legends

Riotutvecklaren Jonathan ”Bellissimoh” Belliss visar listan över Champions som får nya skins.Foto: Riot
Nya Mecha Kingdoms-skinnet för Sett.Foto: SkinSpotlight/Youtube

League of Legends-spelare: det är dags att förbereda plånboken.

Hela 120 nya skins är på väg till spelet, vilket är historiskt många.

Riot lovar dessutom att många champions som förbisetts senaste åren kommer att få nya.

Nu har den nya säsongen inletts i League of Legends, och speltillverkaren Riot kommer med ett glädjebesked till spelarna. Under året kommer 120 nya skins att släppas, och en stor mängd kommer dessutom snart vara tillgängliga.

Den största mängd skins som tidigare släppts under ett år var 2019 då 100 nya kom ut.

Redan nu finns serien Mecha Kingdoms tillgänglig med fräscha utseenden för Garen, Leona, Draven, Jax och nya Sett. 

– Medan vi ökar antalet skins som vi gör så hoppas vi att de som mainar en champion kan räkna tiden som gått sedan sitt förra skin i månader snarare än år, säger Riotutvecklaren Jonathan ”Bellissimoh” Belliss, enligt Dot Esports.

De ”bortglömda” får skins

Flera ”bortglömda” champions har redan utlovats nya skins: Xerath, Mordekaiser, Kindred, Rek’Sai, Vel’Koz, Karthus, Sion, Twitch, Taric, Pantheon, Nautilus, Trundle, Bard, Ornn och Taliyah.

Därtill så står det klart att Ezreal, Kai'Sa, Ahri och Lux får nya utseenden. 

Det är bara en vecka kvar till den europeiska proffsligan LEC drar i gång igen, där flera svenskar får chansen. Martin ”Rekkles” Larsson och hans Fnatic har värvat polske junglern Selfmade för att ersätta Broxah. I Rogue så finns svenskduon Finn ”Finn” Wiestål och Emil ”Larssen” Larsson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.