Foto: Instagram.Foto: Instagram.
 Foto: Instagram.
Foto: Broadimage/Rex/Shutterstock / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Broadimage/Rex/Shutterstock / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Broadimage/Rex/Shutterstock / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Aaron Favila / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Aaron Favila / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Aaron Favila / AP TT NYHETSBYRÅN

Här är stjärnans dejt med sin "främling"

Publicerad

Den kanadensiska tennisstjärnan Eugenie Bouchard förlorade ett vad och lovade bort en dejt till en främling. Nu är dejten avklarad och den lyckliga vinnaren menar att mötet inte kunnat gå bättre.

"Den bästa dejten någonsin", skriver den 22-åriga studenten John Goehrke på Instagram.

Och enligt TMZ har Bouchard tackat ja till en till dejt med Goehrke.

Bakgrunden till den uppmärksammade dejten utspelar sig under den amerikanska Super Bowl mellan New England Patriots och Atlanta Falcons. Atlanta rykte tidigt ifrån och gick upp i en ledning, till synes omöjlig att tappa.

Gav bort en dejt på Twitter

Bänkad framför matchen satt en självsäker Eugenie Bouchard som tryggt twittrade ut att hon skulle gå på dejt med en främling om Patriots skulle lyckas vända matchen.

Som bekant stod Tom Brady och lagkamrater i New England Patriots för en historisk upphämtning och lyckades vända och vinna titeln. Dejten var ett faktum.

Höll sitt löfte

Den lycklige partnern blev studenten John Goehrke från Missouri som tidigt antagit Bouchards bett.

- Jag vill hålla mitt löfte, så jag ska faktiskt gå på dejt med honom i kväll, sa Bouchard till Sports Illustrated.

- Vi ska se gå och se en basketmatch med Brooklyn Nets. Han landar i New York i morgon och jag ser fram emot att träffa honom. Hoppas det inte blir stelt.

Så satt de där. Tio dagar efter Super Bowl sågs Bouchard med Goehrke sitta på den främre raden i Barclays Center, Brooklyn.

Kort efter matchen lade Wimbledonfinalisten ut en video på paret, sittandes på den främre raden i Barclays Center.

- Jag var skeptisk, men det visade sig att han var en väldigt trevlig kille, säger Bouchard.

Bästa dejten någonsin

Den 22-åriga studenten Goehrke väntade sig ingen respons överhuvudtaget och var väldigt glad efter att dejten genomförts.

- Jag trodde verkligen inte att hon skulle svara.

- Allt kändes väldigt bra, den bästa dejten någonsin, skriver Goehrke på tennisstjärnans Instagram.

Och enligt TMZ har Bouchard tackat ja till en till dejt med Goehrke.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag