Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chockar flickvännen med frieriet: ”Lyckligast i världen”

Se senaste ”Sportklubben” med sportnyheter och snackisar jorden runt.
Foto: Instagram @ali_brigg

Kate Daly trodde att hon skulle fira sin flickvän Ali Brigginshaws 30-årsdag. 

Men Brigginshaw, stjärna i det australiska rugbylandslaget, hade andra planer – och friade till Daly. 

– Jag hoppas att du aldrig glömmer det här, sa Brigginshaw under festen. 

Ali Brigginshaw är ett av de största namnen inom australisk rugby. I world cup-finalen 2017 prisades hon som landslagets mest värdefulla spelare, och förra året utsågs hon till kapten för laget Brisbane Broncos, som tävlade i premiärsäsongen för landets första officiella proffsliga för damrugby. Brigginshaw ledde sitt Broncos till titeln i den historiska säsongen – och hennes kärleksfulla firande med flickvännen Kate Daly efter den avgörande matchen uppmärksammades stort världen över. 

– Jag har aldrig velat dölja mina känslor. Hon är den jag älskar, jag har henne här och jag tänker inte säga: Jag kan inte visa känslor under matchen, sa Brigginshaw då enligt news.com.au

– Små tjejer kanske växer upp och blir kära i samma kön, och jag vill att de ska se att det inte är någonting att skämmas över. Jag går runt på gatan och håller Kates hand, för jag skäms inte över det. 

Nu har Brigginshaw och Dalys tagit nästa steg i sin relation. I samband med firandet av sin 30-årsdag valde Ali Brigginshaw att fria till sin flickvän. 

Ali Brigginshaw överraskar med frieri

Mitt under ett tacktal bytte rugbystjärnan oväntat riktning och gick ned på ett knä framför Kate Daly, som blev tagen av överraskningen och satte händerna för ansiktet. 

– Jag kommer aldrig glömma dagen du frågade om jag ville bli din flickvän, det är 16 månader sedan i dag. Och jag hoppas att du aldrig glömmer det här. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, vill du gifta dig med mig?, sa Brigginshaw, vilket förevigats i en video som publicerats på Instagram. 

Kate Daly sa ja direkt, och berättar på sitt Instagram-konto om känslorna efter frieriet. 

”Jag är överväldigad över all kärlek och stöd vi tagit emot och jag är så glad att ha sagt ja till dig”, skriver hon. 

Brigginshaw: 

”Tack till alla för era fina ord och er kärlek, jag är den lyckligaste kvinnan i världen”. 

https://www.instagram.com/p/B5zsetynsT9/

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.