Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Camilla Nordlund har drabbats av cancer

Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN
Foto: Olle Wande / FOTO: OLLE WANDE / KOD: 7138 EXPRESSEN

Camilla Nordlund är en av C Mores mest profilerade reportrar i SHL och allsvenskan.

Nu berättar Nordlund att hon drabbats av cancer.

– Vi är extremt hoppfulla, säger Nordlund.

På onsdagskvällen gick tv-profilen Camilla Nordlund, 30, ut på Twitter och berättade att hon upplever sitt "livs största motgång, alla kategorier".

"Precis när jag trodde att det värsta var över... #fuckcancer", skrev Nordlund.

När SportExpressen når Nordlund berättar hon vad hennes tweets handlar om. Hon har drabbats av cancer.

Nordlund vill i nuläget inte berätta i detalj om sin situation, men lämnar trots allt ett positivt besked från Kanada, där hon just nu befinner sig.

– Jag både tror och hoppas att det ska gå bra. Och det är även det läkarna tror, vi är extremt hoppfulla. Prognosen är bra. Det är bara mentalt rätt tufft just nu, säger Nordlund.

Nordlund förlängde med C More 2014

Camilla Nordlund har under de senaste åren varit en av C More och TV4:s mest profilerade sportreportrar, framför allt med fokus på fotbollsallsvenskan och SHL.

Nordlund ville egentligen själv bli fotbollsspelare - och när det var dags att söka till gymnasiet valde hon en fotbollslinje.

Men under gymnasietiden dalade intresset och efter studenten bestämde hon sig för att satsa på journalistiken.

Vägen gick via praktik på Västerbottens Folkblad till praktik och vikariat på TV4 - där hon blev kvar under flera år.

När Nordlund 2014 skrev på ett nytt kontrakt med C More, beskrev hon lyckan över det förlängda kontraktet för SportExpressen.

– Det har hänt några gånger i livet att man får ett sådant samtal som gör att man verkligen hoppar av glädje. Och så var det när Johan Cederqvist (sportchef på C More) ringde mig

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.