Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Mitsubishi

Ställ krav på din bil – den är din arbetsplats

Man har rätt att ställa höga krav på sin bil.
Speciellt när man har den som arbetsplats.
Det har Mitsubishi tagit fasta på när de utvecklade L200, en pickup som både klarar tuffa jobb och moderna krav på bra arbetsmiljö.

Mer om testvinnande Mitsubishi L200

För många som tillbringar mycket av sin arbetstid bakom ratten blir bilen en viktig del av vardagen. Att man sitter bra, känner sig trygg och har tillgång till nödvändig utrustning bidrar till att man trivs på sitt jobb. Och det här är lika viktigt som att bilen ska ha rätt lastkapacitet, hög dragvikt och bra framkomlighet.

Arbetshäst med personbilsegenskaper

En biltillverkare som har lyckats lösa ekvationen är japanska Mitsubishi. Med sin pickup L200 har de skapat ett robust och stryktåligt arbetsredskap – men med komfort, inredning och utrustning som en bättre personbil.

När biltidningen Teknikens Värld jämförde Mitsubishi L200 med sex konkurrenter blev ett av omdömena "personbilsvibbar", samt att körställningen känns "personbilslik". Mitsubishi L200 har också hyllats för sitt baksäte, som låter både vuxna och barn sitta bekvämt.

Dragvikten på 3 100 kg imponerar

Flaket är klätt med stryktålig aluminiumplåt och L200 får dra upp till 3 100 kg (om föraren har BE-körkort). Vändcirkeln är klassledande 11,8 meter, vilket bidrar till att modellen är lätt att manövrera i trånga utrymmen.

Fyrhjulsdriften med inkopplingsbar lågväxel ger framkomlighet i alla lägen och differentialspärr i bakaxeln ingår i priset.
Strålkastarna har xenonteknik och varselljusen LED-teknik.

L200 har sju krockkuddar (bland annat knäkrockkudde på förarplats), varningssystem vid filbyte, panikbromsassistans och ett system som stabiliserar hela ekipaget vid körning med släp.

I versionen Business Pro ingår dessutom kåpa över flaket, frontbåde med extraljus och stora aluminiumfälgar. Den finns för snabb leverans och kostar från 299 900 kronor (exklusive moms).

 

Mer om testvinnande Mitsubishi L200